Produkty vyberáme automaticky podľa recenzií používateľov, záujmu o produkt a predaja.
Stevikom Kombucha kultúra násada 150 ml
100 %
Kombucha násada (fungus) - alebo kultúra pre domácu výrobu kombuchy. Spomaľuje proces stárnutia, detoxikuje organizmus a pomáha zlepšovať trávenie.Kombucha chutí podobne ako...
Kombucha násada (fungus) - alebo kultúra pre domácu výrobu kombuchy. Spomaľuje proces stárnutia, detoxikuje organizmus a pomáha zlepšovať trávenie.Kombucha chutí podobne ako...
Kvalitne zabalená zásielka, v ktorej bola kombucha v sklenenom obale, došla bez poškodenia
Odporúčam tento produkt aj predajcu
Cena zodpovedá kvalite
Kombuchu využívam stále na výrobu nápoja, ktorý mi veľmi chutí
Nápoj z kombuchy sa hodí pre každú príležitosť
Parametre produktu
Objem
0.15 l
Popis produktu
Kombucha násada (fungus) - alebo kultúra pre domácu výrobu kombuchy. Spomaľuje proces stárnutia, detoxikuje organizmus a pomáha zlepšovať trávenie.Kombucha chutí podobne ako jablkový ocot alebo aj burčiak. Je veľmi osviežujúca. Obsahuje vysoké množstvo vitamínov, enzýmov, zdraviu prospešných minerálov a prirodzených kvasiniek.ZLOŽENIE: fungus kombuchy v náleve živej kombuchy Neobsahuje chemické a konzervačné látky.POUŽITIE:Z 1 a 2 kopcovitých lyžíc voľne sypaného čaju alebo zo 4 sáčkov vylúhujeme 1 liter čaju. Môžeme použiť i zmes čiernych a zelených čajov.Výluh osladíme 4 až 6 polievkovými lyžicami cukru alebo 2 lyžicami medu. Ak chcete znížiť obsah cukru, je možné použiť i lístky stevie (pri použití menšieho množstva cukru musíte počítať s tým, že kvasenie bude trvať dlhšie, min. 9 dní)Do vysterelizovaného pohára nalejeme čajový výluh, rozpustíme cukor alebo med, prípadne osladíme sparenými listami stevie a necháme vychladnúť na izbovú teplotu (23 až 25°C). Pri nižších teplotách huba zle rástla.Pridáme zakúpenú kultúru kombuchy, hrdlo pohára uzavrieme plátnom (látkou) a zaviažeme. Huby vložené na hladinu niekedy klesnú ku dnu, niekedy ostanú plávať. Každopádne sa na vrchu v priebehu kvasenia vytvára nová huba. Niekedy rastie nová huba samostatne, niekedy rastie so staršou hubou v jednom celku.Plný pohár postavíme na tmavé miesto a necháme kvasiť (fermentovať) týždeň až 10 dní. Po tejto dobe nápoj scedíme do iného pohára a usadeninu, ktorá ostane na dne pohára, použijeme na ďalšiu dávku kombuchového nápoja opäť ako násadu.SKLADOVANIE: nevystavujte teplote nad 30°CKRAJINA PÔVODU: Česká Republika
Pozrite sa, kde môžete produkt kúpiť:
Na sklade • 1 variant1,72 €91 % • 1 896×Ďalšie informácie
Chýba alebo je nepravdivý niektorý dôležitý parameter? Uvedené informácie sú len orientačné, pred nákupom vo vybranom obchode odporúčame overiť, že predávaný model má kľúčové vlastnosti podľa vašich požiadaviek. Aj keď sa snažíme o maximálnu presnosť informácií, bohužiaľ nemôžeme zaručiť 100% správnosť. Ceny produktov sú vrátane DPH.