Produkty vyberáme automaticky podľa recenzií používateľov, záujmu o produkt a predaja.
Monin Karamel 1 l
99 %
Monin Caramel 1l
Karamel je v podstate karamelizovaný cukor, tradične získavaný tavením cukru vo vode. Jeho charakteristickú chuť a bohatú farbu získava práve vďaka ohrevu a...
13,57 €
Doprava 2,5 €,Na sklade
Garantovaný nákup z Vsetkovyhodne.sk.
Zoradiť:
Odporúčané ponuky (4)
Na sklade • 1 variant3,9 €98 % • 10 074 recenziíShop roka '23 - FinalistaĎalšie informácie
Monin Caramel 1l
Karamel je v podstate karamelizovaný cukor, tradične získavaný tavením cukru vo vode. Jeho charakteristickú chuť a bohatú farbu získava práve vďaka ohrevu a...
Karamel je v podstate karamelizovaný cukor, tradične získavaný tavením cukru vo vode. Jeho charakteristickú chuť a bohatú farbu získava práve vďaka ohrevu a taveniu cukrových kryštálov. Karamelová chuť je v súčasnosti veľmi obľúbená nielen ako samostatná základná chuť, ale aj ako skvelý doplnok pre rôzne kombinácie. MONIN Karamel sirup ponúka širokú paletu využitia. Túto karamelovú chuť oceníte pri príprave lahodných kávových nápojov, koktailov, dezertov a ďalších kulinárskych pochúťok.
Farba: Tmavo hnedá s nádychom tónov medi.
Chuť: Výrazná, temná vôňa a charakteristická chuť s nádychom akoby pripálenie; chuť cukríkov, dozvuk karamelizovaného cukru.
Tipy: Karamelový sirup MONIN sa najmä v kávových nápojoch výborne dopĺňa s ovocnými príchuťami ako sú napríklad MONIN Jablko alebo Hruška. Jednou z najobľúbenejších kombinácií je jeho mix s MONIN Lemon Pie sirupom v perfektne vyváženom mliečnom koktaile.
Chýba alebo je nepravdivý niektorý dôležitý parameter? Uvedené informácie sú len orientačné, pred nákupom vo vybranom obchode odporúčame overiť, že predávaný model má kľúčové vlastnosti podľa vašich požiadaviek. Aj keď sa snažíme o maximálnu presnosť informácií, bohužiaľ nemôžeme zaručiť 100% správnosť. Ceny produktov sú vrátane DPH.
výhodné veľké balenie. Vzhľadom k tomu aký je dobrý a ako vonia v cappuccine, alebo v latte, neviem či tých 6 litrov mi bude stačiť v nasledujúcom roku. Dobre sa otvára a aj zatvára, dobre sa nalieva. Francúzi sú kávičkári a asi to vedia, čo je v tej káve dobré a ako zvýrazniť chuť kávy resp. ju vylepšiť.
žiadnu nevidím, keby bola, určite by som ju napísal.